Veli Bilgilendirme Sistemi (e- okul )

Milli Eğitim Bakanlığının e-Okul Veli Bilgilendirme Servisi, resmi ve özel ilköğretim okullarında okuyan öğrencisi bulunan veliler için hazırlanmış bir sistemdir. Sisteme girildiğinde aşağıdaki bilgilere ulaşılabilinir:

Duyurular: Okul yöneticileri ya da öğretmenler tarafından size ulaştırmak istenilen duyurular yer almaktadır. Bireysel bazda ya da toplu duyurular, Ders Programı: Ders programı, ders başlangıç ve bitiş saatleri, derslere giren öğretmen bilgileri haftalık ders programı,

Devamsızlık Bilgileri: Dönem içinde özürlü ve özürsüz devamsızlıklar,

Not Bilgileri: Öğrencinin okulda aldığı sınav, proje ve performans belirlemeye yönelik çalışmalarla ilgili puanlar,

Sınav ve Proje Bilgileri: Öğrencinin hangi dersten ne zaman sınav olacağı ve projesini teslim edeceği tarihleri.

e-okul sistemi ile birlikte Öğrencilerin girdikleri sınavları öğretmenleri e- okul yönetim panalinden şifrelerini girerek öğrencilerin sınavdan aldıkları sonuçları girebiliyorlar.

Öğretmenler öğrencilerin notlarını girdikten sonra, Veliler gün içinde, sınav sonuçlarını kendilerine verilmiş olan   e-okul Veli Bilgilendirme Sistemi'nden   giriş yaparak çocuklarının notlarını rahatlıkla ulaşabiliyorlar...

e-okul sistemine giriş yapmak için vermiş olduğumuz linki tıklayarak rahatlıkla ulaşabilirsiniz. E okul sistemine giriş panelinde bulununan boş yerlere giriş kodu Kullanıcı adı ve şifreyi girerek sisteme giriş yapabilirsiniz.

 

e-Okul Veli Bilgilendirme Servisi için tıklayınız

 

 

Share Share Editor: asmer | Posted: 2011/12/19 | Views: 4781

Comments

8 + 5 =
Ana Sayfa | Arama | İletişim | Kullanım Şartları
Editor